STRUCTUUR-MISSIE-STRATEGIE

Tennisschool Aquila, onder leiding van Claude De Clerck, biedt tennislessen-trainingen-stages aan voor de jeugd en volwassenen en werd opgericht in 2011. Onze missie is heel duidelijk: zowel de recreatieve, gevorderde als competitieve tennisspelers een kwalitatieve tennisopleiding aanbieden tegen democratische prijzen. Eveneens gaan wij voor sportiviteit en respect onder elkaar. M.a.w. dragen wij FAIRPLAY hoog in het vaandel! Bij de opstart in 2011 zijn we onmiddellijk ingestapt in het  KidsTennis concept van Tennis Vlaanderen en voor de oudere jeugd en volwassenen bieden we diverse programma's aan. Sinds 2012 volgen we ook het project Start To Tennis (S2T). 

Dat we de laatste jaren de nodige inspanningen gedaan hebben om onze jeugdwerking verder uit te bouwen is niet onopgemerkt voorbijgegaan. Niet alleen is ons ledenaantal fors gestegen maar ook ons aanbod aan de zowel recreatieve als iet wat competitievere speler uitgebreid. Naast de vele deelnames aan KidsTennistornooien konden we vanaf 2017 ook heel wat deelnames noteren in de Ethias Tornooien. Onze jeugdwerking draait dan ook op volle toeren! Dat vele werk werd eveneens beloond door Tennis Vlaanderen door onze club voor het 6e jaar op rij het label van "Jeugdvriendelijke Tennisclub" toe te kennen. 

Onze strategie is dat iedereen in Tc Aquila terecht komt in een gezellige omgeving waar het aangenaam vertoeven is. We trachten de teamgeest aan te wakkeren voor de jongeren met onze clubsweaters. Daarnaast worden er naast de lessen-trainingen-stages tal van activiteiten georganiseerd. De beperkte competitiegroep, die een inspiratiebron zijn voor andere spelers, worden gestimuleerd om hun ervaring later als trainer over te brengen aan nieuwe, jonge jeugdspelers. 

Jaarprogramma:

  • Paasstage  Jeugd - Volwassenen
  • Lente-zomerlessen Jeugd - Volwassen
  • Zomerstages Jeugd - Volwassenen
  • Tienerstages
  • Competitiestage zomer Jeugd
  • Winterlessen Jeugd - Volwassenen (in samenwerking met Tc Kortemark en omliggende indoorclubs)
  • Privélessen

Aanbod Tennisschool

Inschrijvingen via ons clubdashboard op de website van Tennis Vlaanderen.
Inlichtingen-extra info kan het best via mail of telefonisch op het nummer 0495 576413

Voor het volgen van de lessen dien je verplicht lid te zijn van onze tennisclub. Meer info omtrent lid worden kan je terugvinden op volgende link "lid worden"

*Wanneer je deelneemt aan de cursus (Re-)S2T hoef je in 1e instantie geen lidgeld te betalen. Enkel de bijdrage-verzekering van Tennis Vlaanderen zal in de kostprijs verrekend worden. Na de cursus beslis je of je het resterende lidgeld voor het tennisseizoen betaald. Voor de voorwaarden om in aanmerking te komen voor het volgen van deze cursus verwijs ik jullie graag naar de rubriek (Re-) Start To Tennis.

Voor extra info kan u steeds terecht bij Claude