EEN NIET LID DIE SPEELT MET EEN LID

Het niet-lid moet dan 6,94€/uur (Wingenaar) of 10,41€/uur (niet Wingenaar) (excl. BTW) betalen aan de bar in het clubhuis. Dit komt overeen met 7.4€ (Wingenaar) of 11€ (niet Wingenaar)

2 NIET LEDEN

2 niet-leden die wensen gebruik te maken van de tennisterreinen, moeten reserveren via de Reservatiedienst in 'de Alk'.
Niet-leden betalen een uurtarief per speler. Het tarief voor niet-leden bedraagt 6,94€/uur/speler, voor niet-Wingenaars is dit 10,41€/uur/speler. (tarieven zijn excl. 6% BTW)
De betaling gebeurt cash de dag zelf in de Reservatiedienst of via factuur op het einde van de maand.

Niet-leden van TC Aquila kunnen een tennisterrein reserveren op de Reservatiedienst in 'de Alk'. Een terrein kan maximum 2 dagen op voorhand gereserveerd worden. Kosteloos annuleren kan tot 4 uur voor het gebruik. Wanneer minder dan 4 uur op voorhand geannuleerd wordt, dan zal de reservatie toch aangerekend worden. Annuleren en reserveren kan enkel en alleen op de Reservatiedienst.


De dag zelf moet de speler die het tennisterrein gereserveerd heeft, een toegangsbadge komen ophalen op de Reservatiedienst. Deze badge geeft toegang tot de tennisterreinen en het clubhuis. Na afloop van de reservatie moet deze badge terug afgegeven worden op de Reservatiedienst.
De Reservatiedienst is open:
- weekdagen: 8u30-12u00 & 13u00-20u00
- zaterdag en zondag: 9u00-12u00 & 13u30-16u00 (op zaterdag tijdens zomervakantie tot 18u00)
- weekdagen tijdes schoolvakanties: 8u30-20u00
Bij een reservatie buiten deze openingsuren, zal de badge vooraf moeten opgehaald worden. Teruggave van de badge buiten de openingsuren is mogelijk door de badge in de sleutelbrievenbus aan 4de Alk4 te deponeren.