familie dubbel dag met mini food festival

30/06/2019

Op zondag 30 juni organiseert TC Aquila de jaarlijkse familiedag.

We willen  iedereen evenveel kans geven om mee te spelen. Uit vorige jaren hebben we geleerd dat ons jeugd (kinderen & tieners) uitkijken naar deze activiteit omdat ze dit samen met hun gezin of volwassenen kunnen spelen. Zelfs indien mama of papa (nog) niet kan tennissen.

Dit is trouwens het ideale moment om als niet-spelende ouder samen met je kind (vanaf niveau rood) het dubbelspel te spelen op een recreatieve manier. En zo ook van het tennis te proeven. Wij voorzien het materiaal.

Het principe blijft hetzelfde, dubbelspel met als verschil een vast duo ( kind <16j + volw) verspreid over verschillende speelmomenten (30 minuten per spel) ingedeeld in verschillende poules. De poules worden gevormd op basis van het tennisniveau van de duo's.

Na het samenstellen van de poules volgt op 28/06 de loting, waardoor je perfect op voorhand weet hoe laat je speelmomenten op 30/06 zullen doorgaan.

Indien er geen duo (kind <16j + volw) binnen het gezin gevormd kan worden, dan kan de speler in kwestie door ons gelinkt worden aan een andere vrije speler. Elk lid mag immers deelnemen aan onze familiedag.

Voorwaarde:

  • Deelname vanaf 7 jaar (2e lj). 
  • Lid zijn van de tennisclub binnen het gezin. Broers / zussen / mama's of papa's die geen lid (meer) zijn, kunnen dus ook meedoen.

We starten vanaf 9u30 met het dubbelspel. Het zal van het aantal inschrijvingen afhangen tot hoe laat onze familiedag duurt.

Er zijn met deze activiteit extra punten op de Ace & Alley spaarkaart te verdienen.

Ook andere gezins- of familieleden zijn welkom.

Honger?

Je kan op de club genieten van een mini food festival met verse soep, pasta, belegde broodjes en croques aan democratische prijzen.Terug naar lijst