Maak kennis met Ace & Alley, de 2 mascottes van TC Aquila!  

Ace & Alley duiken op bij activiteiten waarbij de jeugd betrokken is. Kinderen verzamelen leuke prijzen, met als hoofdprijs een uitstap naar Plopsaland De Panne op 14 september 2019.

Onze 2 mascottes zullen verschijnen als herkenningspunt voor de kinderen (en hun ouders). Dit kan op de website, facebook, nieuwsbrieven, e-mails, op de club,...

En dat is nog niet alles… je kan nog steeds het te gekke Ace & Alley t-shirt aanschaffen met als slogan “Train hard, play fair”! Je kan deze aanschaffen aan de democratische prijs van 10 euro. Verschillende maten zijn beschikbaar, vraag ernaar aan de bar!

Onze spaarkaart werd volledig hervormd. Vanaf nu verzamelen Ace & Alley tennisballen. Elke tennisbal staat symbool voor onze mooie sport en de activiteiten errond.

Het doel is om onze kinderen naast het tennis te laten genieten van het clubleven, de activiteiten, maar ook om deelname aan wedstrijden te stimuleren.

Vanaf maart zullen alle kinderen die vorig seizoen lid waren de vernieuwde spaarkaart ontvangen. Hou dus goed de brievenbus in de gaten!

Hoe kan je een tennisbal verdienen?

Er is per categorie slechts 1 tennisbal te verdienen, ongeacht het aantal inschrijvingen (tenzij anders vermeld).

  • Ingeschreven zijn in een lessenreeks of stage.
  • Komen spelen met een vriendje.
  • Deelnemen aan één van de geselecteerde activiteiten van de club: vriendjesdag op 30 maart, Ace & Alley Kinderhappening op 31 mei of de familiedag op 30 juni.
  • Deelnemen aan een kindertornooi (Kidstoer voor de beginnende recreatieve spelers, een Ethias tornooi voor de competitievere spelers) of deelname aan interclub of clubkampioenschap. Hier is per tornooi 1 tennisbal te verzamelen, met een maximum van 2 tennisballen.

Er kunnen in totaal maximaal 5 tennisballen verzameld worden. Het grote voordeel is dat onze kinderen dit niet meer zelf moeten opsparen op hun kaart (dit kan natuurlijk altijd indien zij dit zelf wensen). Door de digitalisering kan het bestuur zelf makkelijk achterhalen of er een deelname aan een tornooi, lessenreeks, activiteit of terreinreservatie gebeurd is. Zo valt geen enkel kindje af en komt iedereen in aanmerking om mee te gaan naar Plopsaland De Panne.

Beloning 

1 tennisbal

Geen extra beloning

 

2 tennisballen

Gratis drankje

Kind/ouder wordt verwittigd; lijst aan de bar

3 tennisballen

Gratis zakje chips of ijsje

Kind/ouder wordt verwittigd; lijst aan de bar

4 tennisballen

Gratis cinematicket

Kind/ouder wordt verwittigd; af te halen aan de bar

5 tennisballen

Gratis ticket Plopsaland De Panne

Kind/ouder wordt verwittigd

 

Plopsaland De Panne op 14/09/2019

De datum van 14/09 werd vastgelegd rekening houdend met de start van het nieuwe schooljaar, andere buitenschoolse activiteiten, het weer,… We vragen dan ook deze datum alvast vrij te houden.

Ouders, broers en zussen (zelfs al zijn deze geen lid van onze club) kunnen uiteraard ook mee, aan groepstarief (zie website Plopsaland). We zullen hiervoor tijdig inschrijvingen versturen. Iedereen die lid is, kan en mag mee, ook diegene die maar 1, 2 of 3 tennisballen verzameld hebben.

Indien een kind 4 tennisballen verdiend heeft, zal deze een uitnodiging ontvangen om aan een voordeeltarief (12 euro) deel te nemen aan de uitstap naar Plopsaland De Panne.

Periode?

De spaarkaart is op jaarbasis en start met het nieuwe zomerseizoen (opendeur / vriendjesdag) en loopt ook tijdens het winterseizoen door.

Voorwaarde voor de A&A spaarkaart

-  lid zijn van TC Aquila
-  leeftijd t/m 12 jaar